Florbalový turnaj pro 1. – 3. třídy ZŠ

Naši žáci se v kombinované sestavě 31. 5. 2022 zúčastnili florbalového turnaje pro 1. – 3. třídy ZŠ v hale STC Semily. Naše družstvo bylo složeno výhradně z žáků 1. třídy, výjimkou byla Zuzka Novotná z 2. třídy a Tomáš Vošmyk z 3. třídy. Bylo nám jasné, že jedeme sbírat hlavně zkušenosti. Je velký rozdíl ve výkonech žáčků 1. nebo 3. třídy. Proti nám hráli většinově žáci třetích tříd. Nicméně naši hráči nahrazovali nedostatky dané věkem velikou bojovností. Je to jejich první zkušenost s tím, co obnáší takový turnaj. Já osobně jsem byl nesmírně nadšen a spokojen s výkonem všech hráčů.

Před výkonem Tomáše Vošmyka v brance, Zuzky Novotné a Matyho Herolda v obraně, Tadeáše Lánského v útoku bych musel smeknout i já. Samozřejmě, že těmto oporám se přibližovali svými výkony i všichni ostatní zúčastnění. Po zásluze byli všichni odměněni medailemi, diplomem a sladkostmi a dětským šampáněm. Nadšení bylo vidět při vyhlašování na všech dětech.

Závěrem patří dík všem dětem za vzornou reprezentaci školy a příkladnou bojovnost v zápasech.

Náš tým hrál v sestavě:

brankář: Tomáš Vošmyk

obrana: Zuzka Novotná, Maty Herold, Ondra Vošmyk

útočníci: Maty Bílek, Tadeáš Lánský, Štěpán Sedláček, Radovan Čuma

nahrávající pomocník (zraněný): Krýša Krontorád

P.S.: Děkujeme za povzbuzování v hledišti všem zbylým žákům z 1. třídy. Za pomoc s organizací děkuji paní učitelce Lukešové.

Jarda Indruch

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420
Skip to content