Turnaj ve florbale

Naši mladší žáci a žákyně se 12. listopadu 2019 zúčastnili turnaje ve florbale v Lomnici nad Popelkou.

Týmy: chlapci – Kristián Kerl (2. třída) – brána, David Saska (4. třída), Lukáš Seifert (5. třída), Tomáš Kučera (4. třída), Matěj Jakubů (4. třída); dívky – Magda Václavíková (5. třída) – brána, Jana Černochov (4. třída), Karolína Kerlová (5. třída), Sabina Dumková (5. třída), Julie Bulušková (5. třída)

Kluci hráli 3 zápasy, ve všech prohráli, nicméně odvedli bojovné výkony a patří jim poděkování. Zatímco ostatní družstva měla ve střídání většinou 3 trojice, tak u nás střídal pouze 1 hráč. Zároveň jsme byli ze všech nejmladší, takže je předpoklad, že příští rok budou výsledky daleko lepší.

Děvčata hrála přímo o postup o krajského finále. Soupeřem jim byla děvčata z Lomnice nad Popelkou. S tímto protivníkem vždy prohráváme, a to v kategorii chlapců i děvčat. Tentokrát děvčata zahrála skvěle, ať už v poli nebo v bráně. V obou zápasech byl výsledek 2:2, a rozhodovalo se v nájezdech. V nich děvčata prohrála. Herně byly naše dívky lepší, což bylo pro všechny zúčastněné velké překvapení. To, co předvedla Magda v brance, to byla radost pohledět. Tímto děvčata udělala radost všem svým fanouškům.

Závěrem bych rád poděkoval za pomoc v průběhu turnaje Přemku Pluchovi ze 7. třídy.

J. Indruch

Skip to content